
Yalancı Bahar 2 Eylül Özeti 5. Bölüm Fragmanı Mukund Kaza Geçirdi
Madhubala Mukund’dan aldığı güzellik kremini Trişna’ya uygular. İş yerine gittiğinde bu kremin günü geçtiği için cildde tahriş yaptığını öğrenir. Eve geldiğinde ise Trişna odasından dışarı çıkmamaktadır. Madhubala onu ikna eder ancak Trişna’nın yüzü dışarı çıkacak gibi değildir. Bu yüzden çekimlere de gidememiştir. Madhubala Trişna’nın başına gelenlerden sonra Mukund’u bulur ve onu ağır ithamlarla eleştirir.
Mukund olayların ardından gerçekleri öğrenir ve işinden istifa eder. Daha sonra başka bir güzellik şirketinin ürünlerini tanıtmaya başlar. Bunun için Madhubala’nın evine gelen Mukund’un Trishna’nın başına gelenlerin sorumlusu olduğunun öğrenilmesi üzerine mahalledekiler onu bir güzel benzetirler. Mukund tam toparlanıp giderken üzerine doğru hızla gelen bir araba ona çarpar. Kazanın tek şahidi olan Madhubala üzerindeki şoku uzun süre atamaz.
Mukund hastaneye kaldırılır. Onu ziyarete giden ailesi dalga geçmeye başlar. Madhubala ailesinin karşısına geçerek onu savunur. Ailesi Madhubala’yı çok beğenir. Bu arada polis şefi de Madhubala’ya asılmaktadır. Madhubala Mukund’a arabayla çarpan kişinin peşine düşer. Durumu polis şefiyle konuşur. Polis bu işin peşini bırakmasını ister. Madhubala polise çok kızar ancak Mukund’a çarpan kişi çok tehlikeli bir suçludur.
Yalancı Bahar 2 Eylül Fragmanı
Herkes Kördüğüm sayfasinda buralarda kimseler yok muuu
Günaydın
Zaram
Serpilim
Sedefim
Aygülüm
Eylülüm
Mahrim
Zinetim
Gülçiçekcim
Laviniyam
Şirinim
Elifsu
Denizim
Adacım
Elam
Asimm
Gününüz güzel geçsin
Sizi çok seviyirorum canlarım
Günaydın ablalarım ve kardeşlerim nasılsınız iyimisiniz iyisıniz inşallah beni soran sormayan bütün ablalarım ve kardeşlerim ben iyiyim sizler nasılsınız sizi çoooooooooooooook seviyorum by by
Teşekkür ederim ela ablacim doğruyu söylemek gerekirse canselim yine kayboldugü için çok mutsuz ona hoşgeldin bile diyemedim halbuki ona diyecek o kadar şeyim var ki yazar okura bile baktım ama orada da yok sen nasılsın iyimisin iyisidir inşallah