
İkimizin Yerine 15. Bölüm Özeti 22 Eylül Cumartesi Fragmanı # Basant (Gehnaya) eşine kötü davranır.
İkimizin Yerine 15. Bölüm 22 Eylül Cumartesi Günü Neler Yaşanacak?
Gelin eve gelir ve evde eğlence devam eder. Anandi gelinle konuşmaya çalışır. Yüzünü görmek için çok meraklıdır. Sumitra onu durdurur. Anandi hiç olmazsa bir defa bakayım der. Örtüyü kaldırır ve geline bakar. Anandi gelinin bu kadar küçük olduğu için şaşırır. Amcam yaşlı gelin ise çok genç der. Kaliyani oturduğu yerden kalkarak Anandinin yanına gelir ve gelinin küçük olmadığını yaşının 18 den yukarı olduğunu söyler. Ailesinin yanında beslenemediği için yaşıtları gibi gözükmüyor der. Bir kadın(Ratha) gerçekleri gizlemeye çalışmayın gelin yeni yetme der diğerleri güler. Ben sizi düğüne davet ettim ki bizimle olasınız diye der. Kadın hoşunuza gitse de gitmese de siz hata ettiniz bu gelin Basant’ın kızı yaşında der. Kaliyaniye laf sokar ve gider. Kaliyani Ratha’yı durdurur. Paran var diye burada laf söylüyorsun gün olur kocan benden borç istemeye gelir. Bunu aklından çıkarma der. Hediyeni istemiyoruz der hediyesini atar ve onu kovar. Etrafındakilere eğlenmelerini söyler. Gelinin yüz görme merasimi başlar. Sırayla misafirler hediyelerini vererek gelinin yüzüne bakarlar.
Gelin mutfaktadır ve Sumitra, Sughna ve Anandi ne pişireceğini merak eder. Gelin helva pişireceğini söyler. Yemeğe geçilir ve gelin elleriyle Basant’a servis yapar. Kaliyani yaptığı helvayı beğenir ve ona para verir. Anandi bana 20 rupi vermiştin yengeme 100 rupi verdin onun yaptığı helva daha mı tatlı diye sorar. Kaliyani o senden büyük ve benim oğlumun gelini der. Anandiyi yanına çağırır ve 100 rupi de ona verir. Anandi ben bu kadar parayı ne yapacağım der. Jagdish mabetten para çalmazsın işte der. Bairon araya girer ve oğluna ben sana bundan tekrar bahsetme demedim mi der. Basant da helvayı beğenir. Kaliyani helvayı gerçekten sen mi pişirdin der. Gelin bir şey söylemez. Sughna geline bilezikleri göstereceğim der ve onu alır. Sughna sessiz bir şekilde bizim evin sadece bir şartı var o da neneye tabi olmak der.
Telefon gelir ve Basant çıkar. Bairon Basant’ın eşi evlilik münasebetlerine bence hazır değil der. O bir müddet Sughna ve Anandi ile kalsın der. Kaliyani gelin 18 yaşını geçti. Seninde eşin doğum yaptığında yeni yetmeydi neden abinin çocuğu olmasını istemiyor musun der. Basant annesine şüphelerim gerçek olmaya başladı. Benim mutluluğum için Bairon sevinmiyor der. Bairon öyle değil der. Basant çok sıkıntı çektiğini söyler. Oğlunu ve eşini yitirdiğini söyler. Sen bunları yaşamadın der. Bairon Chamuna bu yüzden canını yitirdi bu yüzden ben böyle söyledim der. Basant bu evde küçükler büyüklere akıl veriyor der. Bu hürmetsizlik değil mi der ve çıkar. Bairon annesine sen beni anlamıyor musun der. Kaliyani sen bu meseleye karışma, ben onu destekliyorum der ve ona kızar.
Gelin, Sughna ve Anandi odadadırlar ve Sumitra gelini çağırır. Anandi neden onu çağırıyorsun anne der. Sumitra o yatmak istiyor der. Anandi bizimle yatsın der. Ben buraya geldiğim ilk gün seninle yattım der. Anandi burada yatması için zorlar ve Sumitra ona yüksek sesle konuşur. Sumitra gelini kendi odasına halvet için götürür. Sumitra giderlerken gelin ile konuşur. Gelin Sumitraya abla demek ister ama Sumitra büyük gelin sen olduğun için bana kaideler gereği böyle söyleme der. Herhangi bir probleminde tereddüt etmeden baba danışabilirsin der. Birbirlerine sarılırlar ve ikisi de ağlar. Gelin odasına girer ve Basant odasında içki içiyordur ve zil zurna sarhoştur. Basant Gehna’ya adete göre gelin beyini beklemelidir. Ben bayağıdır seni bekliyorum bu bir daha olmasın der. Basant kapıyı kilitler ve Gehna ürkerek ağlamaya başlar. Basant neden korkuyorsun sen bu evin büyük gelinisin, ben senin kocanım benden utanmamalısın der.
Sabah olur Anandi yengesiyle konuşmak için can atıyordur. Gehna’nın odasına gider ve ona çay getirdiğini söyler. Gehna zorlukla kapıya kadar yürür ve kapıyı açar. Anandi odayı görür ve ne kadar güzel derken Gehnanın ağladığını ve kolunun morardığını fark eder. Yenge sana ne oldu der. Gehna bir şey uydurur ve bilezikleri çıkartırken oldu der. Anandi boynuna ne oldu o zaman der. Ben biliyorum sen amca ile dalaştın değil mi der. Jagdish’de benimle dalaşır ama bana vurmaz der. Basant odada gözükür ve Anandiyi kovar. Anandi Sumitraya amca çok pis adam o yengeyi dövmüş der. Vücudunda izler var der. Ev halkı tapınağa gider ve Gehna zorlukla yürüyerek tapınağa gelir ayakta zor duruyordur. Kaliyani Gehna’ya kıyafetlerinden ötürü kızar. Babanın evindeki gibi burada giyinemezsin der. Sana aldığımız pahalı kıyafetleri giy der. Bu bir daha tekrarlanmasın der. Sumitraya tepsiyi yeni geline ver der o bugün dua yaptıracak der. Sumitra tepsiyi verirken Gehna’nın boynundaki izleri fark eder. Gehna elinden tepsiyi düşürür. Kaliyani ona kızar kolundaki izleri fark eder ve dün sen ana evinde çok yoruldun diyerek geçiştirir, kolunu örter ve Gehnayı dinlenmesi için gönderir. Tören biter.
Anandi Jagdish için yemek (Kaçori) pişirir. Anandi yengesinin odasına koçari götürürken Kaliyani gelir ve Sumitranın götürmesini söyler. Sumitra odaya gelir ve Gehna yatağın kenarında ağlamaktadır. Sumitraya sarılır ve beraber ağlarlar. Sumitra Bairona gördüklerini anlatır. Gelin çok mutsuz o Sughna’nın yaşında der. Bairon biz bu nikaha razı değildik ama annem ve abim istiyor ne yapabilirdik der. Sumitra Sughna bu şekilde olsa ne yapardın der.Annen kızın ne kadar eziyet çektiğini biliyor. Onun için önemli olan torunu der. Yüreğim bunlara el vermiyor der. Kardeşin önce onun kalbini kazanmalıydı, karı koca münasebeti ondan sonra kurulur der. Bairon Basant’a bunu söylesem de ikna olmayacak der. Bairon Basant ile konuşmak ister ancak Basant aile hayatına karışmamasını söyler. Basant odasına gelir ve benden küçük kardeşim bana ders vermeye çalışıyor der.
Gehna da odadadır ve korkudan titriyordur. Basant benden korkma ben senin hayat arkadaşınım der. Baironun söylediklerini (ona zaman ver kalbini kazanmaya çalış) hatırlar. Beni düşünen yok ki der. Gehnaya yüksek sesle yatağa gelmesini söyler. Kız titriyordur.
Cnm galiba çıkdın..iyi geceler..Allah rahatlık versin..))
Bengisu çıkdın mı??
Geldim..
Cnm bekle geliyorum..abim beni cağırıyor..
İnşAllah cnm..tek temennim bu..
Anladım cnm??aynı sınıfta mısınız??
Aleyna cnm inşallah kavga çıkmaz
Aleyna ikimizde aynı yaştayız oda 17 yaşında))
Bengisu Serhan bu gece geri dönüyor..abimde öğlen Serhanla tlde konuşduğunu duydum..ve abim gelir gelmez görüşmek istediğini söyledi…inşAllah kavga fln çıkmaz..o konuda biraz gerginim..
Yok çıkmadım..
Anladım cnm ne güzel..peki Emre kaç yaşında??
Aleyna bugün çok yoruldum emre ile buluştuk şimdi eve geldim duş alıp hemen buraya yazdım
Aleyna cnm çıktın galiba iyi geceler))
Bengisu tv izliyorum..nefes nefese dizisini..sen neler yapıyorsun..
Abimle aram hala kötü malesef..((
Aleyna yorumları okumadım abinle aran nasıl oldu?
Aleyna cnm burdayım
Aleyna ben iyiyim sen neler yapıyorsun?
Bengisu cnm burda mısın??
Hoşgeldin..Bengisu..sağol cnm iyi sayılırım..sen nasılsın??
Aleyna canım nasılsın?
Ben geldim
Zehracım nerdesin??
Bengisu cnm nerdesin??
Tylla ablamm???
Aynurum ellerine sağlık birtanem..yazdıkların gerçekden mükemmel..)
Yanında olan mı değerlidir..
Yoksa yürekde kalan mı?
Hayat bu ya..yanında olan yüreğinde olmamışsa..
Yürekde olan her zaman değerlidir..(bence de yürekde olan her zaman değerlidir)
Ve cnm..iyi geceler..)
İyi akşamlar..
Nuranaay,Guljan ablam hoşgeldiniz..))
Yanında olanmı değerlidir
Yoksa yürekte kalanmı
Hayat bu ya
Yanında olan yüreğinde olmamışsa
Yürekte olan her zaman değerlidir
Bazen hayat yorar insanı
Şarkılar yorar, Beklemek yorar, Özlemek yorar
Affetmek yorar, Hoş görmek yorar, Boş vermek yorar
Ve insan susar
Her şeye herkese rağmen
Elinden gelen tek şeyi yapar
Bağıra bağıra susar…
Can Yücel
Anonim benim..
Arkadaslar ben cikiyorum..
Iyi geceler..tatli ruyalar..)))
Allah rahatlik versin))
Cok optum..)))
ablam bizde dunku olaydan sonra iyi digilis bir tarafdan Aleyna ablamin abisinin kusmesi diger tarafdan Gokhan abimin arkadasinin sehit olmasi((((((
iyi aksamlar Guljan ablam…)))
hos geldin ablacim..))
nasilsin ailen cocuklarin nasillar
buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden operim)))
Hic kimse yokmu
Gokhan kardesim arkadasin sehit olmasina inanki cok uzildim Allahim mekani jennet olsun umarim peygamberlerin yanindan yer alar yakinlarinada Allah sabir versin
Iy gunlar janlarim KORDUGUM AYLAMIZ nasilsiniz iysinizdir isallah
merhaba Aleyna ablamm…)))
tmm canim bende olmaya calisirim insalllah…)))
gorusurus ablam)))
Merhaba canlar..
Ben akşama kadar yazamam..akşam 10gibi burdayım inşAllah…grşrz..
yaa kizlar ben RAHMETLI BAYRAM CICEGIN FOTOLARINA ABAKARKEN KALBIM PARAM PARCA OLUYOR YAA unutamadim hayla
mekani cennet olsun
allah ailesine sabir versin
Pinar ablam eline..emegine saglik…)))
Ozetler her zamanki gibi kusursuz ve guzel…))))❤❤
Merhaba Nuranaay ablam biz iyis…sukur…)))
Sen nasilsin..)))
Bengisu ablam sen nasilsin..)))
Yaa sizin tanisma hikayeniz…askiniz cok guzelmisss❤❤❤
Hep mutlu olunlar…)))
Gunaydin canlarim…)))
Nasilsiniz…iyisinizdir insallah…))))
Qleyna ablam dun abinlr konusmussun…abin cok kirgin sana yaa…bende merak etdim niye Serhani sevmemelisin???
Cok meraketdim
Serhan bu gun donuyor demek…
Ne diycegimi bilmiyorum…hadi hayirlisiyla…))))
Insallah abin seni af eder…)))
Zehra ablaam sen nasilsin…)))
Enistemis taburcu oluyor demek…)))
Tekrardan gecmis olsun..)))
bu ozet eksik lutfen milleti kandirmayin yaa 58 ci bolum neden yok direk 59 a gecmiwsiniz pes vallaha
BİZ KİMSEYİ KANDIRMIYORUZ ŞİMDİ TEKRAR KONTROL ETTİM 58. BÖLÜMLE İLGİLİ YAZDIKLARIM ÖZETTE MEVCUT. LAF SÖYLEMEDEN İYİCE ARAŞTIRMADAN BU ŞEKİLDE BİZİ ELEŞTİRMENİZ HİÇ HOŞ DEĞİL. BEN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ SİZLER İÇİN YAPMAK İSTİYORUM. HATALARIM TABİKİ DE OLACAKTIR.HATA DA YAPABİLİRİM AMA İYİCE ARAŞTIRMADAN ÇAMUR AT İZİ KALSIN DİYEREK YAPILAN YANLIŞ İTHAMLARI KABUL EDEMEM. SİZ YENİSİNİZ GALİBA BENİ TÜM DİZİBİLGİ AİLESİ TANIR. BENİM KİMSEYİ KANDIRMA GİBİ BİR NİYETİM HİÇ OLMADI OLAMAZDA.
ASIL SİZE PES VALLA
Pınar ablacım boşver o gereksiz insanları araştırmayı biliyorlar ve küçük düştü şimdi haha
Ablam sen bizim bir tanecik adminimizsin senin Gibi adminimiz olduğu için çok şanslıyız ve seni çok seviyoruz ❤
Araştırmayı bilmiyorlar olacaktı 😉
saol hayatcım hoş geldin bayadır gözükmüyordun asıl ben sizin gibi okuyucularım arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım
…bence ah kalbim sacma bir dizi…bu dizinin reklamini bile gormeye taamulum yok..ikimizin yerine dizi daha iyi..
Aynen çok haklısın Ah kalbim fragmanını görmeyi,bile tahammül edemiyorum ya İkimizin yerine dizisi hem anlamlı hem çok iyi bence.)
Merheba arkadaslar iymisiniz canlarim gunaydin hepinize …
Pinar ablajim eline emegine saglik ozetler harika cook tesekurlar sana ablam
Saol Nurayçim teşekkür ederim
Kusura bakmayın!Ben gerçeklerı söylüyorum zaten Kore dızılerı koyuyorsunuz ekmeğinize ellerınıze sağlık çök güzel ama bu dızını kaldırın zamanı kaybetmeden!kımse ızlemez bu dızıyı zaten Reytinglerıde duşukdur
Alla aşkina bundanda dizi olurmu ondan ah kalbim dızısını koysanız ıyı olurdu hafta içi önceden okumuşdum ah kalbım dızısını ne olacağını onun için çök istıyorum ah kalbim dızısını her gün onu koyun bu dızını kaldırın televizyondan
Tmm cnm iyi geceler..ama yarın Eminin ilanı aşk hikayesini anlatacaksın ona göre..hadi ben kaçdım..
Tamam.
Ama aklinda tut yarin konusursak söylerim unutma.
Hem senin sarjin da bitiyor
TATLI RÜYALAR.
Tabi aynisini ben söyleyecektim de.
Neyse iyi geceler.
Evet cnm senin için..
Yok cnm konuşmadın..yaz istersen beklerim..
Zehracım benim şarjım 5e duştü..bide cnm yavaşdan uykum geliyor..yarın devam etsek..
İyi geceler..Allah rahatlık versin.birtanem…yarın knşrz..inşAllah..
Öylesine üzülmek denmez ama neyse.
Ben sana eminin ilani askini konusdum mu?
Benim için mi tesekkürler.
ALEYNACIMMM
Tabi napsın üzülmüşdür..
Sağol cnm senin için koydum..
Tesekkür ederim. Bu arada isminin yanindakiler süper. Inanilmaz.
Evet iste.
Benim gidecegimi bu gün söyleyince tepkiyi göreceksin.
Çok romantikti. Ayy.
Sağol birtanem..o senin güzelliğin…))
Aleyna
Sizi gidi komik çiftler…
Güzel kiz bensu soral.
Eminim sen daha da güzelsin.
Hayir o çildirinca komik oluyor. Sinirli foto yolladi gülmekten öldüm.
Ne kadar güzel ben bir bakayim ona.
Burdayım cnm..
Aaa Zehracım sende bilerek çocuğu neden çıldırtıyorsun..zaten ayrı kalmak düşüncesi onu fazlasıyla üzerken…yapma yazık..
AgadKonu hakkında yorumunuzu buraya yazabilirsiniz.
Benimde..yüz şeklim..saçlarım..ten renki..burunu..gülüşü fln benzetirler..
Emine bilinçli olarak pasaportumun foto sunu yolladim cildirdi.
Aleynaaa
Evet evet fil ahahah..napıyım burunu filin burununa benziyor bende fil diğe biliyorum..
Neredesin? Cnm..
Evet. Gözleri saçlari ayni ben. Her kes söyler. Zehrayi tv’de görüyoruz.
Qalatasaray. Abimde ayni takimi tutuyor.
Öyle mi??severim o kızı ben..Paramparça dizisinde oynamışdı..
Benide Bensu sorala benzetirler..
Ahahahaha.
Fil mi? Ahahaha.
Çok güldüm. Evet en saçmasi da yukarida gördügümüz diznin adetleri.
Anladım cnm..Bende CİMBOMLUYUM..
Dur dur. Var evet. Benzedigim ünlü Alina Boz.
Ben bir garip aşk dizisini izledim..diğerlerini pek izleyemedim..kördüğümüde ilk başlarda izlerdim ama okula başladıkdan sonra takip etmedim..aynen katılıyorum sana saçma sapan adetleri var..bide cesetleri yakıyorlar ya..en fenası bana göre..ha bide Allahım dedikleri oyuncak şeklinde fil mi?inek mi?ne tövbe tövbe..
Hayir bence. Hiç düsünmedim bu konuyu.
Oluyor sorunlar merak etme.
Ben futbol izlemem. Izlesem bile. Avrupa kupasi ve ya dünya kupasi olunca finala bilet alirim. O kadar.
Ben formüle1 izlerim.
Zehra konuşacak konu bulamadım..aklımda geleni söyleyeyim..
Benzediğin bi ünlü var mı??
Ben bu hint dizilerini sevmem ya. Saçma sapan adetleri var.
Yazdım ama yorumum çıkmadı..
Geldim cnm..
ALEYNA.
Geldin mi? Burada misin?
Ilk ben olmak irterim