
İkimizin Yerine 113. Bölüm Özeti 29 Aralık Cumartesi Fragmanı # Teeprinin sinsi planları…
İkimizin Yerine 113. Bölüm 29 Aralık Cumartesi Günü Neler Yaşanacak?
Teepri, resmen psikopata dönmüştür ve vin geliniymiş gibi davranır,, hizmetçiye emir verir, Kaliyani‘yi taklit eder. Anandi yine gece kalkar ve bir gölge görür. Ertesi sabah Anandi kalkar ve nerede olduğunu unutur. Müdür eve gelerek Jagdish‘in okulda kavga ettiğini söyler. Jagdish, Anandi‘ye deli diyen birisine vurmuştur. Anandi, anne baba diye seslenerek aşağıya iner ve müdürü görerek kim olduğunu sorar. Teepri tapınağa adak adar ve ip bağlar.
Baironu elde ettiği zaman bu bağı çözeceğini söyler. Anandi, eve gelen müdürü tanımaz. Bairon ve Basant müdürle konuşur ve . Bairon Anandi‘yi izin isteyerek odasına götürür.Bu odadnın Anandinin odası olduğunu söyler. Sumitra Anandi‘yi uyutur. Kaliyani, öğretmene açıklama yapar ve kimseye bu durumdan bahsetmemesini söyler. Teepri, Anandi’nin durumunu duyunca sevinir ve tanrıya onu dinlediği için teşekkür eder. heyecanla giderek odasındaki Baironun fotoğrafı ile konuşur. Sumitra evden kovulacak derken Anandi gözüne ilişir. Anandi her şeyi duymuştur ve aceleyle oradan kaçar, Teepri endişelenir.
Kaliyani başını tutarak odasına girer ve Teepriyi çağırır. Teepri endişeyle Kaliyani’nın ayaklarına eğilir ve onun sağlığını sorar. Kaliyani Anandinin sağlığı için endişe ediyordur. Teepri bunu duyunca rahatlar. Kaliyani, Anandinin kendisine önemli bir şey anlatmak istediğini ancak unuttuğunu söyler ve şimdi Vikrant ona hatırlamaya çalışıyor der. Teepri aceleyle aşağıya iner ve Anandinin çok fazla stres yapması onun sağlığına iyi gelmez diyerek onları engeller. Aniden Anandi bu sefer Vikrantı unutur. Hafızası yerine gelir Kaliyani onu yemeğe oturtur. Basant yemeğe gelirken aile fotoğrafının kaybolduğunu fark eder. Herkesin kafası karışırken Anandi, fotoğrafı hayaletin çaldığını söyler. Sumitra, hayalet diye bir şey yok der. Kaliyani, hizmetçiden fotoğrafı aramasını ister. Teepri odasına koşarak fotoğrafı saklar ve Basantın bunu fark etmesine kızar.
Gece, Teepri Kaliyani’nin odasına gider ve saçlarını bağlamasını ister. Anandiye karşı Kaliyaninin beynini yıkar. Bu durumda hayalet gördüğünü söyleyen ve bir şeyler unutan bir kız gördüğünü ailesinin onu için şehirden doktor çağırdığını, ama faydasının olmadığını söyler. İnsanlar o aileye kızı geri göndermelerini söylediler ama yapmadılar der. O kızında Jagdish gibi bir eşi vardı ve sonunda oğlan kızı alarak evden gitti ve kimse oğlandan ve kızdan bir daha haber alamadı der. Kaliyani düşünceye dalar. Teepri Kaliyaninin aklına kötü şeyler sokmayı başarır ve Kaliyani gerilerek panditi çağırır. Kaliyani gizlice pandite, Jagdish ve Anandi için her şeyin yolunda olup olmadığını sorar. Pandit her şey yolunda olduğunu ancak daha hayırlı olması için ikram yapmalarını söyler. Kazan’ın patronu Nihal Singh onu ziyarete geldiğinde Bago oradadır ve Nihal ona sapıkça bakar. Kazan, para dolu bir çantayı patronuna verir.
Kaliyani gelinlerine yemek hazırlamalarını söyler ve gelinler neden hazırlık yaptıklarını sorunca Kaliyani umitraya bağırır. Teepri yemekleri kendisinin yapacağını söyler. Kaliyani Sumitranın yapmasını söyler. Teepri mutfakta Sumitranın yaptığı yemekleri sabote etmeye çalışır. O esnada Anandi oraya gelir ve Teepri onu göndererek sinsi bir şekilde gülümser.