
Bıçak Sırtı Dizisi 84. Bölüm Sumi uyurken Laksh’ın Ragini ile ilgilenmesiyle başlar. Ragini’nin öksürüğünü duyar ve hemen ona su getirir. Sumi ise o sırada hala uyuyordur. Sumi’nin uyanır ve Ragini’nin ateşini kontrol eder. Ateşin düştüğünü düşünür. O sırada Swara bir mesaj alır ve gülmeye başlar. Sanskar’ı uyandırır ve bir şeyler yapacağını söyleyerek ondan hazır olmasını ister. Sanskar ne oluyor diye sorar. O sırada Swara Ragini… diyerek gülümsemeye başlar.
Laksh pencerenin yanında duruyordur. Ragini uyanır ve onu orada görür. Laksh ateşinin düştüğünü söyler. Ragini tam ağzını açar o sırada Laksh bir şey söylememesini ister. Bazı sorunlar yüzünden ayrı kalmış olabiliriz ama bir şey aynıydı o da sana olan aşkım der. Güçlenebilmemiz için sevgilerimizi birleştirmeliyiz der. Shekhar, Ragini’yi bir kez daha kontrol etmek için odasına doğru gelir o sırada Laksh seni seviyorum der ve Ragini gözyaşlarına boğulur. Laksh bana inanmayacağını biliyorum, ama senin için her şeyi kaybetmeye hazırım, seni beni sevdiğin yoğunlukla sevmek istiyorum hatamı düzeltmek ve seninle evlenmek istiyorum gibi sözler söyler. Bıçak Sırtı 9 Ocak Özeti devam ediyor..
Ragini’ye dokunur ve gözyaşlarını silmeye çalışır. Sumi oraya gelir ve Laksh’ın orada oturduğunu görür. Maa ve Shekhar sürekli oraya geldikçe gitmesini isterler. Laksh reddederek Ragini’nin cevabını almadan gitmeyeceğini söyler. Ragini ondan gitmesini ister. Tam o sırada bir şeyler kırılır, Dadi ve Shekhar oraya gelir ve orada Laksh’ı görünce şok olurlar. Shekhar Laksh’ı tokatlar ve Ragini için asla doğru bir seçim olmadığını söyler. Ragini’nin sadece vicdan yaptığını ve seni hiç sevmediğini söyler. Laksh büyük bir hata yaptığını söyler. Shekhar onu tekrar tokatlar.
Laksh, Ragini’den cevap alana kadar gitmeyeceğini söyler. Shekhar onu tekrar tekrar tokatlar. Ragini Dadi’den Laksh’ı yenmemesini ister. Shekhar onu oradan çıkarır ve yere iter. Laksh ayaklarını tutar ve bir şans ister. Shekhar redederek sana bir şans veremeyeceğim der. Laksh, kızını sevdiğini ve yeniden başlamak istediğini söyler. Shekhar reddeder ve gitmesini ister. Laksh, son çare olarak bizi ayırma biz birbirimizi çok seviyoruz der.
Shekhar öfkeyle bakıyor. Durga Prasad Laksh’ın kefaret yapmak istediğini ve hatasını düzeltmek istediğini söylüyor. Annapurna Shekhar’dan Ragini ve Laksh’ı el ele tutuşmalarına izin ver der. Laksh ve Ragini’nin birbirleri olmadan eksik olduklarını ve ilişkilerini tamamlamalarını istediğini söyler. Shekhar gözlerini kapatır. O sırada Dadi gelir ve Shekhar’dan zayıf düşmemesini ister kararından vazgeçme der. Bıçak Sırtı Dizisi 9 Ocak 84. Bölüm Özeti bitti. Bıçak Sırtı Dizisi diğer bölüm özetlerini okumak için buraya tıklayınız.
Çok güzel dizi. Yeni bölüm özetleri ni merakla bekliyorum. Analiz için teşekkürler