Beni Affet 1278. Bölüm Özeti 18 Aralık Pazartesi Fragmanı
Yaman ve Feride yaşanan herşeyi geride bırakıp temiz bir sayfa açmaya karar verirler. Fakat Yaman iş yerinde çıkan bir yangın haberiyle şok olacaktır. Yangında yaralanan bekçiyi ziyarete giden Yaman kendisini zor duruma sokacak bir durumla karşılaşacaktır. Herkes vurulan Osman’ın ameliyattan çıkmasını endişeyle beklemektedir. Murat ise yaşananlardan ötürü suçluluk duymaktadır ve Güzel ile konuşma kararı alır. Mükellef ise Muratın beklendiği bir hamle yapacaktır.
Ateş ve Zeynep pınar için sürpriz bir hediye hazırlarlar. Pınar daha önce düşündüğü şeyi yapmaya karar verir ve eşyalarını toplayarak Toprak’ın yanına taşmak üzere evden ayrılır. Bunu kendi lehine kullanmak isteyen Toprak Zeynep’i kazanmak için harekete geçer. Fakat Ateş bu planı farkeder ve Zeynep’in peşine takılır. Yüzyüze geldiklerinde ise Toprak söyleyecekleriyle Zeynep ve Ateş’i şoke edecektir.
Etiketler: Beni Affet 1278. bölüm fragmanı, Beni Affet 18 Aralık Özeti, Beni affet 18 Aralık Pazartesi Fragmanı, beni affet 18 Aralık Pazartesi neler olacak ?, beni affet 18 Aralık Pazartesi tüyoları
Eklenme Tarihi: 17 Aralık 2017
Gerçekte Didem Aygün gelicekmi dört gözle bekliyorum.
sadece unutma beni eski izleyecilerimle yorumlaşacam
merhaba göker bey hatırlarsanız sizlere arkadaşım yorumlaşmak istedigimi söylemişti aslında kasımda olacaktı ama eski izleyecilerime yılbaşında süpriz yapmak istiyorum kimlik bilgilerim ve resmimi 1 ocakta gónderiyorum şimdiden teşekü
Tamam Didem hanım görüşmek dileğiyle.
zaten hep yangın sahnesi yapılıyor
Ne yangını bilgi verirmisiniz