Adını Sen Koy 283 Bölüm Analizi (“ASLI”) Star Tv 14 Şubat 2018 Çarşamba

Burak 16 Şub 2018 Adını Sen Koy  0

Adını Sen Koy 283. Bölüm 14 Şubat 2018 Çarşamba

Zehra hak etmediği sözleri önceden Ömer den işitirdi. Ayşe hasta olduğu için o üzülmesin diye katlanırdı. Şimdi de Bahşende den işitiyor ağır sözleri Zehra ve bu ağır sözleri hiç hak etmiyor. Ayşe de iyileştiği için ve artık dayanılmaz noktaya geldiği için koltukta oturan Zehra ayağa kalktı ve kimsenin size oyun oynadığı yok, sadece zamanın dolmasını bekliyorum diyerek yüzüğü parmağından çıkarıp verdi.

Zehra gitti. Ömer geldi ve Bahşende nin elindeki yüzüğü gördü ve bu yüzüğün sizde ne işi var? Siz mi istediniz Zehra dan? diye sordu. Babaannesi de inkar etti. Zehra kendi çıkarıp verdi dedi. Yalancıya bak sen, Zehra çıkarıp vermiş vermesini sen söyledin. Ağır ithamlarda bulundun şimdi inkar ediyorsun. Sıkıyorsa hadi Ömer’e söyle Zehra ya söylediğin sözleri de göreyim ben seni ama nerde sende o cesaret Ömer’e söyleyemezsin.

Zehra hazırlanmış tam odadan çıkıp gidecekken odaya Ömer girdi ve gördü engel oldu Zehra ya gitme dedi. Zehra ısrar etti. Babaannenin ona söylediklerini Ömer her ne kadar ısrar etse de söylemedi. Sadece gitmek istediğini ve ne bu evde, nede senin hayatında benim yerim yok dedi.

Kimse izin vermiyor ki rahat yaşamasına kızın. Taş olsa çatlardı bu Bahşende nin yaptıklarına. Ömer’in annesine de böyle baskı uygulaya uygulaya evden konaktan göndermiş anlaşılan. Zehra gibi o da dayanamamış çekmiş gitmiş. Olan Ömer ile Ayşe ye ve Zehra ya olmuş. Bahşende ne istedin küçücük çocukları annesiz bıraktın. Soyadı ise derdin Ömer devam ettirecek o çok sevdiğin soyadını annesinden ne istedin? Küçücük sabileri anne sevgisinden ilgisinden mahrum bıraktın? Çocukların en güzel yıllarını, hayatlarının en kötü yılları yaptın. Değdi mi? nasıl ödeyeceksin onların hakkını?

Yoksa senin kaynananda sana senin davrandığın gibi davrandı da onun intikamını mı aldın Jülide den ve Zehra dan bu mudur olay? Derdin ne senin Bahşende? Ölüp gidince 5 karış toprağın altına girince ne soyadın fayda edecek sana, nede o servetin malın mülkün, nede sosyetedeki saygın yerin. Toprağın altında bunlar hükümsüz olacak. Senin hiç mi Allah korkun yok da Zehra ya böyle davranıyorsun vicdansız, merhametsiz, duygusuz şehir zengini Bahşende. O paranda, malında, mülkünde, servetinde, başına çalınsın emi senin.

Sinir kadın ne olacak. Senin ne hakkın var Zehra yı ağlatmaya. Onun dağ gibi kocası var sanamı düşmüş boşanmaları o onların mahremi ne karışıyorsun? Adamı sinir etmeye birebirsin huyun kurusun emi. Beni de sinirlendirmeyi başardın ya helal olsun sana Bahşende. ( karakteri canlandıran oyuncuya değildir sözlerim helal olsun bu oyunculuğa kötü karakteri çok güzel canlandırdığı için teşekkürler. )  

Zehra gitmek istediğini söyledikçe Ömer engel oldu Zehraya.

Ömer de, Her şey senin istediğin gibi olacak, ağlama ne olur diyerek gözyaşlarını sildi Zehra’nın. Benim yüzümden artık acı çekmeyeceksin söz veriyorum diyerek söz verdi. İnşallah sözünü tutarsın Ömer. Gitmene hele bu haldeyken gitmene izin veremem sen biraz dinlen, sabah olunca da aynı duyguları hissedersen gidebilirsin dedi ve odadan çıktı Ömer.

Çalışma odasına geçti. Ayşe de abisinin yanına gelerek akşam yemeği için yer ayırtıp ayırtmadığını sordu. Sonra da abisini öperek odadan çıktı.

Kerem Sabah’a aşkını ilan edip seni seviyorum diyerek kalbim artık senin dedi ve sevgilim ol diyerek yeni bir hayata adım atmak istedi. Sabah ise ömrü hayatında daha önce hiç kimseyi sevmediği için aşkın nasıl bir duygu olduğunu bilmediği için, el çekti Kerem den ve insan aşık olunca ne olur? Nasıl olur? Hiç bilmiyorum deyince,

Kerem gülümseyerek anlatmaya başladı. Kalbin yerinden çıkacakmış gibi atıyorsa, yüzünü görmek için deliye dönüyorsan, daha yanından ayrılmadan onu özlemeye başlamışsan, uykuya onu düşünerek dalıp, uyandığında aklına ilk gelen şey oysa, ben böyleyim Sabah dedi.

Sabah da Kerem den biraz zaman istedi. Yanından ayrıldı.

Salim amcanın yanına konuşmaya giden Cevriye hala tam dükkandan ayrılacakken kilit açılmadı, Salim amca zorlayınca anahtar kırıldı. İçerde mahsur kaldılar. Cevriye halanında şarjı bittiği için o da kimseyi arayamıyor. Kardeşi Salim amcayı merak etti. Canan aradı. Telefonu evde kalmış Atiyi aradı. Ati dükkana gitti, anladı olup biteni anahtarcı getirmeye gitti.

Cevriye halada Salim amca ile Zehra ile Ömer hakkında konuştular. Halamız Ömer’i tanımadan önce onun kibirli, kaprisli, zor biri olduğunu düşünüyormuş ama tanıdıkça hiç de öyle olmadığını anlamış.

Salim amcada onayladı. Ömer, ahlaklı, erdemli, dürüst bir çocuk dedi. Evet maşallah Ömer’e anne yok, baba yok, kardeşine hem anne, hem baba, hem de abi olmuş onu korumuş kollamış küçücük yaşta omzuna ağır yükleri almış taşımış bugünlere gelmiş Ömer. Kolay değil yaşadıkları anne sevgisinden mahrum büyümek, babasız kalmak, hayatın bütün zorluklarına göğüs germek kolay değil.

Cevriye hala Ömer den sonra Zehra yı da övdü. Zarif, naif, edepli, çok güçlü, ne kadar güzel büyütmüşsünüz dedi ekledi ben çocukların anne ve babalarının eseri olarak düşünürüm deyince. Salim amcada Allah onun fıtratını da öyle yaratmış dedi.

Konakta akşam olmuş uyma vakti gelmişti. Zehra banyodan elini yıkayarak çıkmış ve yüzüğünü de banyoda unutmuş. Ömer banyoya girince yüzüğü buldu içeri geçti. Üzerini değişip gelen Zehra’nın parmağına yüzüğü taktı ve battaniyeyi alarak odadan çıktı Ömer. Ayrı odalarda uyuyorlar.

Zehra mutfağa su içmeye gidince Ömer de geldi yanına ve yarın sevgililer günü imiş dedi ve ekledi Ayşe sevgililer günü için hep birlikte olmak istedi onu kıramadım senin adına da söz verdim dediğinde Zehra kabul etmedi. Bir gün sonra boşanacağız, ben seninle ne kadar az vakit geçirirsem benim için o kadar iyi ben rol yapmak istemiyorum. Bir gün öncesinde yemek yeyip, bir gün sonrasında boşanacak olmak ben bunu Ayşe için bile olsa yapamam ben çok acı çekiyorum ne olur beni anla diyerek ayrıldı mutfaktan.

Gece bitmiş sabah olmuştu. Zehra Ömer’e bir mektup yazarak bıraktı ve evden konaktan sessizce ayrıldı. İşte o mektup da yazdıkları.

Ömer, sen bu mektubu okuduğunda ben gitmiş olacağım. Belki kızacak, belki üzüleceksin ama herkes için en doğrusu bu. Evde kalsaydım Ayşe ye yemeğe neden gelmediğimi izah etmek zorunda kalacaktım. Hiç kimseye, özellikle de Ayşe ye yalan söylemek istemiyorum. Ona gerçekleri söylemek gecesini kabusa çevirmek olurdu. son günlerimizi birlikte geçirme sözü verdiğimi biliyorum ama başka çıkış yolu bulamadım. Sessizce gitmek en doğrusu lütfen beni anla. Hoşça kal Zehra.

Zehra bu mektubu Ömer’in göreceği şekilde masaya bırakıp valizini alıp çıktı. Eski valiz yok yeni valiz ile konaktan ayrılacakken Asya arkasından koşarak durdurdu ve bende seninle gelmek istiyorum dedi. Zehra olmaz deyince, sende gitme dedi Asya.

Aralarında küçük bir konuşma geçti. Asya, valizin ağır değil mi? diye sorunca Zehra içinden ağır hem de çok ağır dedi. Dayım sana yardım etmedi mi? Zehra içinden yardım etti ama işe yaramadı, ben gitmek zorundayım mecburum buna dedi.

Seni çok sevdiğimi unutma tamam mı dedi. Asya, bende seni çok seviyorum dedi sarıldılar. Bahşende de uzaktan onları seyredip mutlu oluyor. Julide evden giderken Ayşe ile Ömer de böyle birbirlerine sarılmışlardı. Yine böyle uzaktan bakıp mutlu oldun herhalde. Cadı Bahşende elimden gelse o bastonun ile seni eşşek sudan gelene kadar döverdim de bastona yazık değmezsin.

Zehra konaktan giderken, bir çift gözde uzaktan onu izliyor.

Hediye abla mutfakta yemek yaparken göğsünde sakladığı bir fotoğrafı çıkardı baktı. Ömer Ayşe ve yüzü çizili annelerinin olduğu resim.

Şimdi dışarda konağı takip eden, Hediye ablanın telefonda konuştuğu kişi pazılın parçalarını birleştirince konak dışında göz hapsinde tutan kişinin Ömer ve Ayşe’nin annesi olduğu anlaşılıyor. Zehra’nın da kendi yaşadıklarını yaşadığını görüyor. Ömer’inde babası ile aynı kaderi paylaştığını görüyor.

Ömer ile Zehra’nın boşanmasına Ömer’in babasının kaderini yaşamasın diye elinden geleni yapacaktır. Anne yüreği. Jülide izliyor herkesi olanlardan haberi var.

Ömer Zehra’nın bıraktığı mektubu buldu okudu. Yıkıldı Ömer. Annesinden sonra şimdi de sevdiği kadın tarafından terk ediliyordu Ömer.

Sabah’ın kıyafeti yüzünden alamadıkları iş için yeniden aradılar. Sunumdan etkilenmişler Cuma günü görüşmek istediklerini söyledikleri bir telefon konuşması yaptı Sabah. Canan çok sevindi.

Zehra da gidecek yeri olmadığı babasına da gitmek istemediği için Sabah’ın yanına gitti. olanları anlattı boşanacaklarını söyledi birkaç gün sende kalabilir miyim? dedi. Sabah da tabi kalabilirsin dedi.

Özgenin bir tanıdığı şirkette temizlik görevlisi olarak işe başlamış. Özgeyi görünce çok sevindi. Adı Nebahat. Özgeye abla diyor. Özgenin nasıl bir yaşantısı olduğunu, evini, ailesini biliyor. Bir sırda Özge de var hadi bakalım altından neler çıkacak?.

Bundan rahatsız da olsa herkes ekmeğinin peşinde. Özge Nebahat den kendisine Özge hanım diye hitap etmesini abla dememesini, aynı mahalledeniz ama beni tanımıyormuş gibi davranırsan, burada yeniyim sorun yaşamak istemediğini söyledi.

Özge fakir ama bundan utanıyor anlaşıldı. Zengin olmadığı halde durumu iyiymiş gibi gösteriyor kendi. Fakir olmak ayıp değil ki ne diye saklarlar anlamış değilim mahallede yaşadığını.

Ömer eli ile koymuş gibi Zehra yı buldu karşılıklı konuştular. Bana mahalleye geleceğini söyleseydin ben bırakırdım henüz boşanmadık sen hala benim nikahlı karımsın dedi. Ayşe’nin aradığını, ve biz yemeğe gelemiyoruz diyemedim eğer izin verirsen kararlaştırdığımız gibi son kez birlikte yemek yiyelim, güzel bir gün geçirelim dedi. 

Ayşe için değil, bizim için geçmişteki güzel günler hatrına son bir kez akşam yemeği bence biz bunu hak ediyoruz dedi ve ayrıldı dükkandan Ömer. Geride gözü yaşlı bir Zehra Ömer’in arkasından bakakaldı.

Ayşe ile Nihat yemek yenilecek yere gelmişlerdi. Ömer de tek geldi. Zehra yı soran Ayşe ye Zehra gelmeyecek diyecekti ki, Nihat öksürerek söylemesine engel oldu. Son anda da Zehra kırmızı bir elbise ile geldi. Ayşe çok mutlu oldu. Ömer çok şaşırdı.

GİTME KAL BU ŞEHİRDE

Güz yaprakları düştü, Gazeller oldu
Bulut indi yeryüzüne, Sevdalı oldu
Bir avuntu biraz keder, Böyle bize neler oldu?
Bu ayrılık bir de hasret, Çekilmez oldu.

Ay karanlık hep karanlık, Yüzün bize döner oldu
Bir ihtimal daha vardı, Felaket oldu
Gitme, gitme, gitme kal bu şehirde.
Gitme, gitme yazık olur bize.

Geceler kör dilsiz sanki, Konuşmaz oldu
Hüzünler koyduk üst üste, Ayrılık oldu
Bir avuntu biraz keder, Böyle bize neler oldu?
Bu ayrılık bir de hasret, Çekilmez oldu
Ay karanlık hep karanlık, Yüzün bize döner oldu
Bir ihtimal daha vardı,  Felaket oldu
Gitme, gitme, gitme kal bu şehirde
Gitme, gitme yazık olur bize

Nazan ÖNCEL

 

Doğum Günün Kutlu Olsun Rada
İyi ki Doğdun ERKAN MERİÇ Doğum Günün Kutlu Olsun ( 26 TEMMUZ 1986 )
Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun
Erkan Meriç ve Hazal Subaşı Ayrıldı mı? Dizi Setinde Başlayan Aşk Bitti

“Adını Sen Koy 283 Bölüm Analizi (“ASLI”) Star Tv 14 Şubat 2018 Çarşamba” üzerine 45 yorum

  1. peri dedi ki:

    Zehra ömeri tam olarak of etmiş degil oyuzden bi sure ömer temkinli davranacak,bence bu surede ömer zehrayla konuşmalı ya maktubu ona vermeli,çunku ancak ozaman zehra her şeyi unuta bilir ham boylece ömerin annesile ilgili ne yaşadiginı öranir ve burnunu sokmak istediginde ona gore davranır,yani bu kiyametdan zehra en az hasarla çıkmalı,ömerin tepkisine gelirsek bu defa kizginnık degil kırginnık dogru davranış,oda fazla abartılmadan,ama bu nezmışin sag solu belli degil ki!umarim iyi olur…

  2. Gozel dedi ki:

    Hayyrly akşamlar Aslim muhteşem olmuş ellerine saglyk bu bahşendeye soylediklerine katylyorum oyle insanlaryn allaha korkulary yok bir insany kucumsap agyr laflar soyleyip kalbyny kirabilen insan kalp yerine taş goteryandir oyle insanda kalpdayokdur odunyanide unutyarlar .bu julidade hayranym vallakizi olum hastalygynda nerede pes dogrusy
    Aslim cok teşekkurler guzel anlatmyşsyn cok minnetdarym canym

  3. Zehmer dedi ki:

    Jülide ile zehra bahsendenin hakkından gelecek derken tam tersi olacak yine galiba ömer le bahsende zehrayla jülide nin hakkından gelecekler galiba bu gidişle 🙂

  4. Zehmer dedi ki:

    Zehra ömer in annesi ile buluşma di ki ömer in annesi gelip zehra yi buldu ama her zaman ki gibi ömer yine yanlış anlayıp kafasına göre yorumlayıp hıncını zehra dan çıkaracak ömer in stres topu zehra 🙂

  5. Zehmer dedi ki:

    Dizinin gidişatına göre hazalin bir tek tabuta girmediği kalmış ya hani bence bu sefer garanti öldürecek ömer zehra yi illaki bosanmadigina pişman edecekler zehra yi her zaman ki gibi bahsende de yangına körükle gidecek tabiki gitmese abes olur zaten seyreyleyin gümbürtüyü inşallah nihat ömer e biraz akıl verir de umarım frenler ömer i yoksa bu seyirci bir fırtınayı daha kaldıramaz umarım nazmiye teyze dozunda bırakır bu sefer 🙂

  6. xanim azeri fan dedi ki:

    ayselim aytacim umarim yanilmayiz zehranin kalbini kirmaz bende cok istiyorum onlarin iyi olmasina da ama su nazmisin sagi solu olmuyor

  7. Aytac azəri an dedi ki:

    Xanım azəri bana da sora sa omer bu kez zehrayi suclmaz ama yine de emin deyilim umarim bir kez da kalplerimiz yarlmaz hele hele de zehrani kalbini

  8. Aysel dedi ki:

    Xanım azerim bende senin gibi düşünüyorum ama bir umut işte ben artık her şeyin iyi olmasını istiyorum

  9. Aytac azəri fan dedi ki:

    Ya inşallah omer bu kez de zehrayi suclmaz zehra da simdi isin icine burunun sokma da daynmycak omer le anesin barsdrmak için elin de gelein yapcak al sana 6 hafta daha senaryo 6 hafta da ane mezu ü cikdi ortaya xanım seni de iyi olman sevindim canım hep iyi ol inşallah

  10. xanim azeri fan dedi ki:

    ayselim inanki omerin annesi geldi ama zehranin onunla bulusmasindan zehraya yuklenmez diyicemde ama yine omer yanlis anlar su nazmise ben hic guvenmiyorum her sey beklenir yahu

  11. Aysel dedi ki:

    Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız bende ömerin yine zorbalaşmasından korkuyorum ömerin annesi de çok gençdi yıllarca acı çekmiş çocuklarına hasret yaşamış bir kadın böyle olmamalıydı ama neyseki iyi biri

  12. Rada dedi ki:

    Kiz betul bu omerin kayisi fena kopacak. Baksana mahkemede hakim julideden dogma deyince omerin surati degisti. Simdi ogrense ki zehra annesi ile bulusmus iste o zaman kazma omer dunyayi zehraya dar edicek.

  13. xanim azeri fan dedi ki:

    aytacim iyi olmana sevindim evet omerin annesi banada bi garip geldi hemde cavan ya omerin annesi olacak yasda diyil nazmisden her sey beklenir yahu genc ile yaslini ayiramiyor bile

  14. Aysel dedi ki:

    İyi akşamlar Aslım nasılsın canım iyi misin analiz için çok teşekkür ederim çok güzel olmuş ama yine sinirlenmişsin belliki

  15. Aytac azəri fan dedi ki:

    Ayne betul ben de diger sayfaya seni yazdik larin yazdım ama cikmadi hakli sin omer zehrani anesin gelisin de haberi olduğun bilnce yine yanis anycak ihale yine bizim kiza kalcak malum omer yanis anlama uzmani

  16. Aytac azəri fan dedi ki:

    Sana da hayirli aksamlar peri ben ce de juledin sesin bir karip di ayrca kadin hiç ömərin anesi olcak bir yaşda deyil bence omer ona mi ane diycek simdi çok genc deylmydi siz ce de ya da bana oyle geldi

  17. Zehmer dedi ki:

    Jülide gelir gelmez dakka bir gol bir dokuz kusurlu hareketten birini yapti bile ilk önce zehrayla görüştü iyilik meleği ya zehra annesiyle baristirayim
    Derken ömer de yine kayış kopacak …

  18. Aytac azəri fan dedi ki:

    Gozell xanım azəri siz de iyi aksamlar ben iyim siz de hep iyi olsun inşallah betul sana da hayirli aksamlar nasilsin bahsende delye donmuş sanirim ozman ben de gidip bir fragram izleyip gelyorum hemen doncem daynmadim merak da patlycam simdi bakalim ne var fragram da

  19. peri dedi ki:

    Bahşende gidecek ama giderkande ortaligi karişdiracak,zehranı gözetlicek vejulideyle goruşdugunu ömere soylicek o zaman da kiyamet kopucak.işallah senarist fazla abartmaz,gerçe umudum yok.bide julidenin ses tonu tuhaf degilmidi?sanki girip olmuş gibi.

  20. Zehmer dedi ki:

    Rada bence bahsende iki dakika geri dursun sırada ömer var bence bu senarist bozuntusu jülide üzerinden yine zehra ya yüklenecek vurun abalıya hesabı tabiri caizse bana kızmayın ama yine ömer susacak içinde ki kazma konuşacak malesef boşanma nin eşiğinden döndün be adam yeter artık inşallah ömer yine sacmalamaz zehra da burnunu sokmaz

  21. Aytac azəri fan dedi ki:

    Evet boşa madilar rada bakalim yeni hafta bizi neler beklyor hiç iyi seyler den yana umdum yok fragram izlmedim eyer fragram da hosuma gitmycek bir sey var sa 2 gün yine sinrlenip durucam oyuz de en iyisi izlmemek zaten en başın da bosanmycak larini bilyor duk

  22. xanim azeri fan dedi ki:

    guzelcim biz iyiz sen nasilsin canim benim kendine cok iyi bak allaha emanet ol opdum seni birtanem

  23. xanim azeri fan dedi ki:

    iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz aytacim radam bende baktim fragmana bahsos cadisini mos mor gordum ya oh olsun ona omerin annesi gordum iyi biri bence hepsi bahsos cadi yuzunden gitmis hemde iyiki gelmis sirlar ciksin ortaya pis cadaloz gitsin konakdan bastonuyla

  24. Rada dedi ki:

    Aytac bahsos sok. Bosanmadilar diye. Yine zehraya hakaretlere devam.

  25. Aytac azəri fan dedi ki:

    Aleykum selam gozell beni iyi sen nasilsin canım

  26. Aytac azəri fan dedi ki:

    Hayirli aksamlar arkdaslar bu haftayi da boyle bitrdik fragram cikmis izlediniz mi ben izlmedim yeni bir supriz de korkyorum iyi mi kotu mu fragram

  27. guzelll dedi ki:

    Selam güzel arkadaslarim nasilsiniz . Iyisiniz insallah. Cumaniz hayirli olsun . Hepiniz mutlu olun . Tatlicimin da bugun dogum gunu insallah hep mutlu olsun canim arkadasim. Iyki varsin . Hepinizi cok seviyorum . Iyki varsiniz . Kucak dolusu sevgilerimle opuyorummm ♡♡♡♥♥♡

  28. Anonim dedi ki:

    Bence Zehra kimsenin etkisi altında kalmadan boşanmadan vazgeçmeliydi.Böylesi daha samimi olurdu.Şimdi yine evlilikleri oyun olacak gibi.Yine gerçek evli gibi olmayacaklar sanki. Yanılıyorum inşallah.Ama gidişat öyle gösteriyor.Yani kısacası yine oyun izleyeceğiz.

  29. Rada dedi ki:

    Zehra julideni gorunce bosanirsam birde ustune omerin annesi gelince omer dagilir onun yaninda olmam lazim ki ben uzuntuden dagiliyim aman omer aci cekmesin diye kendini feda etmege kerar vericek gerizekali salak zehra. Ama bahsosun suratini gormege deger. Ama var ya bu bahsos hediye abladan korkuyor. Sanki hediye abla gozunun onunden kaybolursa sirrini ortaya cikaracak gibi. O yuzden delirdi disari cikmasina. Sonucta hediye abla kervansurenlerin emekdari cok sey gordu cok sey duydu.

  30. Edebiyat ve şiir sever dedi ki:

    Çok güzel kaleme alıyorsunuz Aslı hanim teşekkürler elinize yüreğinize sağlık hayırlı cumalar

  31. IR dedi ki:

    Merheba xanim, umarim fragmanda her seyden once bahsendenin yuzunun karardigini goruruz ,belkide diziden gitmesi en dogrusu ama konakda herkes tarafindan terk edilmis durumda baskalarinin bir biriyle kaynasib mutlu olmalarina sahit olarak uzuntuden delirmesi en az ceza olurdu bahsendeye ;gerci julidenin cekdigi aciyi gri veremez ama yinede yaralarina su serperdi ,ama yinede senaristin bildigi is.

  32. xanim azeri fan dedi ki:

    merhaba ir abim nasilsin bende gordum on izlemede ben demisdim size zehra omerin annesi yani gulide ikna edicek ve tahminim dogru cikiyor qaliba desene aksama heyecanli bolum bizi bekliyor asil fragmana merak ediyorum nasil olucak

  33. IR dedi ki:

    Onizleme cikmis ,sonunda julide hanim mehkeme sarayinin salonunda oturub durusmayi bekleyen zehrayla hic tanismadan bulusub kendini takdim ediyor ,bi samimi sesle merheba zehra ben omerin annesiyim diye hitap ediyor ,zehra saskin ,belli ki kadin cok aci cekmis ,cok uzulmus ve cok ozlemis evlatlarini ,cile cekmis ama dik duruslu bi kadina benziyor ,gerci yuzu gozukmiyor ama tavrindan belli ko evlatlarini her hangi nedenle birakib gitmisse ki zaten ,belli ,simdiki durumda ve evladinin yuvasinin dagilmasina ilgisiz kalmamis ,gelsin bakalim aksam neler oluyor?

  34. Rada dedi ki:

    Selam hayirli cumalar. Aslim harika olmus ama sen yine sinirlenmissin. Dun nazmos bugun bahsos sinirlendirdiler seni. Ikisininde kafasina tas dussun. Ilk zehranin kirmizi elbisesi begendim. Dalgali sac ve kirmizi ruj yakisiyor zehraya. Bir baska guzel oluyor garibim. Omerde agziacik bakmalara doyamiyor

    1. aslı dedi ki:

      Merhaba Radacım, hayırlı cumalar canım. Evet sinirlendim. kim olsa sinirlenir. düşsün belki akılları başlarına gelir. Bahşende bu saatten sonra adam olur mu ki bilmem? çıkmadık candan umut kesilmezmiş.
      Zehra Bahşendeyi dize getirse ne güzel olur.

  35. K.Azeri. dedi ki:

    Gün aydin her kese.Asli hanim.çok güzel her zamanki gibi.sonsuz te$ekkürler.

    1. aslı dedi ki:

      Merhaba K.Azeri, hayırlı cumalar.

  36. xanim azeri fan dedi ki:

    merhaba aslim canim arkadasim nasilsin cuma gunun mubarek olsun dualarin dileklerin kabul olur insallah amin bu arada analiz cok guzel olmus bayildim oh mis gibi

    1. aslı dedi ki:

      Merhaba xanim azeri fan, hayırlı cumalar. çok şükür koşturup duruyorum sen nasılsın? güzel dileklerin duan için teşekkür ederim. bilmukabele görüşürüz.

  37. ..... dedi ki:

    alibsan sebrimi yoxdur gerarim
    Gel ey mahim sitem karim cefa karim
    Cemalin gormedim sebrim tukendi
    Ğëmi hicrinle konlum parçalandi
    nigarin gormeyen aşig heç gulermi ?
    Yazik zehra yuzun gulmur . hem
    Aşigsan hem de meĝrur. yureyinden otenleri yuzunden okumak olur
    Gedim kalim ?
    Bulut olub goyden yere axindim
    Dostu gorub sevdaliga dutuldum
    ELLERINE ….YUREYINE….. Sağlik.. hocam siyah
    Yazilar ince şiir yene od saldi dağlanmiş yureklere . allaha emanet
    Olun .

    1. aslı dedi ki:

      Teşekkürler

  38. Aytac azəri fan dedi ki:

    Merhaba aslicim nasilsin canım arkdasim cuman mubarek duvlarin kabulu olsun inşallah bu guzel analiz için de çok tesekkur ederim çok guzel olmus eline gonlune sagliki bitanem elerin dert gormesin RABBIM her zaman gonlune gore verin inşallah amin

    1. aslı dedi ki:

      Merhaba Aytaccım, sağolasın bir tanem çok yoğunum başımı kaşıyacak vaktim yok derler ya aynen ondan iş çok vakit yok. bir gün 24 saat ve bana yetmiyor.
      güzel duaların için teşekkür ederim bilmukabele canım.

  39. peri dedi ki:

    Merhaba aslı hanim,ilk yorum bandan olsun,her zamanki gibi harika olmş,eline yuregine saglık.

    1. aslı dedi ki:

      Teşekkür ederim hayırlı cumalar peri.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir